Bernat Lomero torna a batre el rècord dels 50 papallona al Torneig de Castelló

Nàdia Tudó queda sisena en els 200 metres estils i cinquena en els 100 braça

Lomero, Tudó i Pelegrina han participat al Torneig de Castelló.
Lomero, Tudó i Pelegrina han participat al Torneig de Castelló. FAN

Els nedadors andorrans Nàdia Tudó, Bernat Lomero i Patrick Pelegrina han participat durant el cap de setmana en una nova edició del Torneig Internacional Castàlia Catelló (TICC) on han aconseguit classificar-se per a tres finals A. A banda, el segon ha aconseguit millorar el rècord d'Andorra dels 50 metres papallona. De fet, ha trencat la marca de 24’’84 que tenia ell mateix i l’ha deixat en 24’’66.

Lomero ha aconseguit aquest èxit en la final celebrada aquest diumenge a la tarda. Pel matí, s’havia classificat amb un temps també força bo 24’’88, tot just quatre centèsimes per sobre del rècord. Hores després, l’ha superat. A banda, ha quedat en quarta posició de la cursa.

La dels 50 metres papallona era la tercera final a la qual han arribat els nedadors andorrans. La primera l’havia assolit Nàdia Tudó dissabte en els 200 metres estils. En aquesta cursa va acabar en sisena posició, amb una marca de 2’23’’78.

La mateixa Tudó ha arribat a la final dels 100 metres braça. En ella ha acabat en cinquena posició amb un temps de 1’11’’53.

Etiquetes

Comentaris

Trending