Bernat Lomero millora el rècord andorrà dels 50 lliures a Budapest

El nedador de la FAN trenca la marca en aquesta modalitat i la deixa en 23’’44

Els nedadors de la FAN que han competit a Budapest.
Els nedadors de la FAN que han competit a Budapest. FAN

Els nedadors de la FAN han finalitzat la seva participació el campionat d’Europa de piscina llarga que s’ha celebrat a Budapers. El resultat més destacat d’aquesta cita l’ha aconseguit Bernat Lomero, que ha quedat primer de la seva sèrie. A més, ha aconseguit rebaixar el rècord nacional dels 50 metres lliures.

Lomero ha completat la cursa en un temps de 23’’44, que queda, doncs, com a la nova millor marca andorrana de la modalitat. A banda, el fet de guanyar la seva sèrie ha servit el nedador per sumar 709 punts FINA.

Per la seva banda, a la prova de 50 braça, Nàdia Tudó ha aturat el cronòmetre en 23’’79. D’aquesta forma, ha estat tercera de la seva sèrie i ha sumat 658 punts FINA.

Tomàs Lomero ha competit en els 100 papallona, completant la cursa amb un temps de 56’’50. Ha estat quart de la seva sère. També ha participat en els 50 lliures, amb una marca de 23’’98 i un tercer lloc.

Per últim, en la prova de relleus de 4×100 lliures mixt, Andorra ha finalitzat en setena posició de vuit participants. Han completat la cursa amb un temps de 3’43’’57.

Etiquetes

Comentaris

Trending