Bernat Lomero frega el rècord d’Andorra dels 50 papallona al Mundial de Budapest

El nedador ha completat la distància amb un temps de 24’’34, a una centèsima de la seva millor marca, el que li ha permès ser el cinquè de la seva màniga

Bernat Lomero, en una competició anterior.
Bernat Lomero, en una competició anterior. FAN

Bernat Lomero ha inaugurat la participació andorrana en el campionat del món de natació que s’està celebrant a Budapest. Ho ha fet amb la prova dels 50 metres papallona i s’ha quedat a una única centèsima d’igualar el rècord nacional de la modalitat. Ara, ja prepara la seva segona prova, ja dijous: els 50 lliures.

Lomero ha completat la distància amb una marca de 24’’34. És a dir, molt a prop del millor temps mai aconseguit per un andorrà, que té ell mateix. 24’’33 assolits a l’Open d’Espanya de Màlaga. Amb aquest cronòmetre, ha estat el cinquè de la seva sèrie i, per tant, no ha pogut avançar cap a la semifinal.

“Només a una centèsima del rècord d'Andorra. Trencar el gel, a l'inici de la competició a un Mundial sempre és complicat”, ha comentat Alfonso Maltrana, entrenador i director tècnic de la FAN. Al seu entendre, Lomero “ha fet una bona gestió de la tensió competitiva i això és un bon senyal de cara a l'entrenament i el treball que tenim al davant els dies vinents per a afrontar i aconseguir altre bon resultat a la prova dels 50 metres lliures. Aquesta la disputarà el dijous.

Etiquetes

Comentaris

Trending