Bernat Lomero frega el rècord d’Andorra dels 50 papallona al Mundial de Budapest

El nedador ha completat la distància amb un temps de 24’’34, a una centèsima de la seva millor marca, el que li ha permès ser el cinquè de la seva màniga

Bernat Lomero, a la piscina de Budapest.
Bernat Lomero, a la piscina de Budapest. FAN

Bernat Lomero ha inaugurat la participació andorrana en el campionat del món de natació que s’està celebrant a Budapest. Ho ha fet amb la prova dels 50 metres papallona i s’ha quedat a una única centèsima d’igualar el rècord nacional de la modalitat. Ara, ja prepara la seva segona prova, ja dijous: els 50 lliures.

Lomero ha completat la distància amb una marca de 24’’34. És a dir, molt a prop del millor temps mai aconseguit per un andorrà, que té ell mateix. 24’’33 assolits a l’Open d’Espanya de Màlaga. Amb aquest cronòmetre, ha estat el cinquè de la seva sèrie i, per tant, no ha pogut avançar cap a la semifinal.

“Només a una centèsima del rècord d'Andorra. Trencar el gel, a l'inici de la competició a un Mundial sempre és complicat”, ha comentat Alfonso Maltrana, entrenador i director tècnic de la FAN. Al seu entendre, Lomero “ha fet una bona gestió de la tensió competitiva i això és un bon senyal de cara a l'entrenament i el treball que tenim al davant els dies vinents per a afrontar i aconseguir altre bon resultat a la prova dels 50 metres lliures. Aquesta la disputarà el dijous.

Etiquetes

Comentaris

Trending