Bernat Lomero, 61è en els 50 metres estil lliure

El nadador andorrà s'ha quedat a quatre mil·lèsimes del rècord nacional que ell mateix ostenta amb un temps de 23"52

L'expedició andorrana als europeus de Roma amb els germans Lomero i Nàdia Tudó.
L'expedició andorrana als europeus de Roma amb els germans Lomero i Nàdia Tudó.

La temporada pels nadadors andorrans ha tocat la seva fi i ho ha fet amb els 50 metres estil lliure, amb presència d'esportistes del país, dels europeus de natació de Roma. Bernat Lomero ha finalitzat tercer en la seva sèrie i 61è a la general amb un temps de 23"56, a quatre mil·lèsimes del rècord andorrà d'aquesta modalitat.

La participació de la delegació andorrana als europeus de natació que se celebren a Roma ha conclòs aquest matí amb la 61è posició de Bernat Lomero en els 50 metres estil lliure amb un temps de 23”56. L’andorrà ha sortit en la segona de les sèries, on ha finalitzat en tercera posició a 49 centèsimes del vencedor, el búlgar Josif Miladinov que ha parat el crono en 23”07. En la general, però s’ha quedat en la 61a posició a gairebé dos segons del millor temps, marcat per l’holandès Thom de Boer amb 21”59.

Bernat tanca la temporada molt a prop del rècord andorrà de la modalitat, 23”52, que ell mateix ostenta i que va aconseguir l’agost del 2020, en la segona jornada de l’Open de Natació de Loulé, a Portugal.

Etiquetes

Comentaris

Trending