Bermudo i Farfán homenatjats 30 anys després del primer ascens del BC Andorra a l’ACB

El MoraBanc oficialitzarà la retirada de la samarreta amb els números 12 i 14 durant el descans del partit que l’equip, que lluita per evitar el descens, disputarà el 16 d’abril a la ‘Bombonera’ contra el Betis

Carles Farfán i Chechu Bermudo amb el president Gorka Aixàs al centre.
Carles Farfán i Chechu Bermudo amb el president Gorka Aixàs al centre. MORABANC ANDORRA

El MoraBanc Andorra retirarà les samarretes amb els números 12 i 14 en senyal d’homenatge de dos dels grans protagonistes del primer ascens del club, del BC Andorra, a la Lliga ACB. El 16 d’abril, dos dies després que es compleixin trenta anys d’aquella fita, seran honorats Chechu Bermudo, actual delegat del conjunt de la Lliga Endesa, i Carles Farfán.

L’acte simbòlic de retirada de la samarreta es farà al descans del partit que enfrontarà aquell 16 d’abril a les 6 de la tarda els homes que entrena David Eudal contra el Betis, l’actual cuer de la competició i un matx que es preveu d’allò més transcendental vista la situació del MoraBanc. El trentè aniversari d’aquella efemèride acomplerta a Càceres s’haurà celebrat just dos dies abans, atès que l’ascens primer a l’ACB es va materialitzar el 14 d’abril del 1992 a la ciutat extremenya.

A partir de la propera temporada, doncs, cap altre jugador del primer equip del club no podrà lluir ni el 12 (que actualment porta Noua) ni el 14, lliure aquest curs. Per al partit contra el Betis és previst que el conjunt andorrà usi unes samarretes que intentaran reproduir el mateix disseny de la que tenien aquelles amb les quals es va fer el salt a la màxima categoria del bàsquet espanyol.

Comentaris

Trending