Bartumeu Gabriel, quart a l’eslàlom dels Campionats d’Espanya

L’equip nacional es troba a Sierra Nevada, on l’andorrà va aconseguir, a més, una millora de punts durant la cursa

Bartumeu Gabriel en una imatge d'arxiu
Bartumeu Gabriel en una imatge d'arxiu

L’equip nacional i l’equip EEBE de la FAE es troben a Sierra Nevada per disputar els Campionats d’Espanya. Aquest dilluns va començar la competició amb Bartumeu Gabriel en la quarta posició i amb millora de punts a la cursa d’eslàlom.

L’eslàlom masculí va coronar campió d’Espanya a Joaquim Salarich amb 1.29.49. A 1.68 va finalitzar Bartumeu Gabriel, que a més va acabar a només 0.13 del podi, el qual el va tancar l’espanyol Aingeru Garay. Gabriel va aconseguir, a més, una millora de punts en fer 34.87, quan fins el moment tenia 39.30.

Així mateix, Àxel Esteve va ser sisè amb +2.16, mentre que els corredors de l’EEBE, Cerni Gil i Enzo Fuentes van acabar 18è i 27è, amb +7.55 i +15.29, respectivament. No van completar la primera mànega Xavier Cornella, Adrià Prats, Nicolas Piccino, Lluís Torres, Eric Ebri i els també andorrans Pol Robert, Alvar Calvó i Pirmin Estruga. A la segona mànega van quedar fora Àlex Rius, Pere Cornella i Ferran Torres.

 CAMINAL GUANYA EL DESCENS JÚNIOR DELS CAMPIONATS BRITÀNICS

Jordina Caminal ha guanyat el descens dels Campionats britànics júniors, amb un crono de 1.16.41, amb un avantatge de 0.05 respecte a la segona, la italiana Martine Brumin, i 0.35 respecte a la tercera, la britànica Jessica Anderson. A més, l’esquiadora andorrana ha marcat 86.79 punts FIS amb aquesta victòria, el que millora els actuals 91.86 de l’última llista publicada per la FIS. A aquesta cursa també ha corregut Jèssica Núñez, però no ha pogut completar la baixada.

Etiquetes

Comentaris

Trending