Bartumeu Gabriel acaba cinquè en el segon eslàlom FIS a Pralognan

L’esquiador andorrà, que ha fet una gran segona mànega, ha aconseguit millorar la seva puntuació en a disciplina

Bartumeu Gabriel ha pujat al podi com a cinquè classificat.
Bartumeu Gabriel ha pujat al podi com a cinquè classificat. FAE

Bartumeu Gabriel ha aconseguit el cinquè lloc en el segon eslàlom FIS que s’ha disputat a Pralognan la Vanoise (França). A més d’acabar al podi, l’esquiador andorrà ha aconseguit millorar la seva puntuació FIS en la disciplina.

Gabriel ha acabat en la cinquena posició amb 1.27.23, a 1.54 del guanyador, el francès Aagustin Bianchini, que s’ha imposat amb 1.25.69. Gabriel, a més, ha aconseguit millorar els seus punts FIS, ja que ha marcat avui 36.58, quan en l’actual llista de la FIS té 45.89. Gabriel havia aconseguit el desè temps a la primera mànega, però una molt bona segona amb el cinquè temps de la mànega l’ha situat finalment en aquesta cinquena posició final.

Àlex Rius ha entrat també al Top10 amb la seva vuitena posició, amb un crono de 1.27.40, a 1.71 de Bianchini. Rius havia estat setè a la primera mànega, mentre que a la segona ha assolit l’onzè temps. Finalment ha estat vuitè. Ty Acosta ha estat 29è amb 1.32.09, a 6.40 del guanyador, mentre que Àxel Esteve no ha acabat la segona mànega, quan en la primera havia estat el catorzè temps. Xavier Cornella, per últim, no ha acabat la primera mànega.

D’altra banda, Íria Medina ha disputat el segon gegant FIS programat a l’estació francesa de Vaugany. L’andorrana ha estat 26ª amb 1.43.17, a 3.90 de la guanyadora, la italiana Giulia Paventa, que s’ha imposat amb 1.39.27.

Etiquetes

Comentaris

Trending