El Barça d’hoquei patins es prepara a Encamp amb l’objectiu de guanyar tots els títols

L’equip entrenat per Edu Castro ha fet una excursió aquest dimecres a Solanelles per carregar piles i només restarà l’estada de la secció de bàsquet femení

El Barça d'hoquei patins a Solanelles
El Barça d'hoquei patins a Solanelles Comú d'Encamp

El vigent campió de l’OK Lliga no ha faltat a la cita amb Encamp. Durant aquesta setmana realitza l’estada de pretemporada i avui ha fet una excursió a Solanelles. Es tracta de la penúltima secció de l’FC Barcelona que fa la preparació a la parròquia amb l’objectiu de guanyar tots els títols que aspira.

Els homes d’Edu Castro van iniciar dilluns la seva estada de pretemporada a Encamp, que acabarà divendres. El vigent campió de l’OK Lliga ha aprofitat aquest dimecres per fer una excursió a Solanelles després d’uns dies de molta càrrega física. El llistó dels blaugranes sempre està molt alt. La temporada passada es van endur la Supercopa, la Copa del Rei i l’OK Lliga. L’únic escull va ser la Lliga Europea, títol que vol tornar aspirar aquesta temporada.

El tècnic ha destacat que estan “encantats de poder fer un any més l’estada de pretemporada a Encamp. A més, aquest any hem pogut estrenar el nou gimnàs del Complex Esportiu, que és fantàstic”. Per la seva part, el capità, Sergi Panadero ha destacat que  els dies d’estada a Encamp són “una setmana per fer equip i amb una gran càrrega de treball que ens ajuda a preparar la pretemporada”.

Finalment, el conseller de Turisme i Reactivació Econòmica del comú d’Encamp, Nino Marot,  ha assegurat que des del comú “estem molt contents. Fa molts anys que estem treballant amb el Barça per fomentar aquestes estades esportives, que dinamitzen el turisme esportiu a la parròquia”. Quan marxi la secció d’hoquei patins només faltarà l’estada del Barça de bàsquet femení.

Etiquetes

Comentaris

Trending