El Barça comença les estades a Encamp amb l’equip de futbol sala

Durant tres dies s’entrenaran al Complex Esportiu i des del club blaugrana s’han destacat les noves instal·lacions del gimnàs

El Barça de futbol sala amb el cònsol menor d'Encamp, Jean Michel Rascagneres
El Barça de futbol sala amb el cònsol menor d'Encamp, Jean Michel Rascagneres Comú d'Encamp

El campió de la lliga de futbol sala ha donat el tret de sortida a les estades de l’FC Barcelona a Encamp. Durant tres dies faran els entrenaments de pretemporada al Complex Esportiu i des de l’entitat blaugrana han elogiat el nou gimnàs.

Les estades del Barça a la parròquia han començat amb la secció de futbol sala, vigent campió de la lliga espanyola. Des d’aquest dimecres i fins dissabte realitzaran una estada per preparar el pròxim curs amb l’objectiu de seguir regnant en la competició domèstica. El cònsol menor encampadà, Jean Michel Rascagneres, ha celebrat que es continuï amb la tradició d’acollir el club i ha destacat que enguany pugui utilitzar les noves instal·lacions del gimnàs. “Sens dubte el primer objectiu de construir les noves instal·lacions era oferir millors espais i serveis als residents de la parròquia, però a més, s’afegeix el fet que sigui un atractiu per als clubs esportius que venen a preparar la temporada”.

Per la seva banda, el tècnic del Barça de futbol sala, Jesús Velasco, s’ha mostrat molt sorprès amb el nou gimnàs i assenyala que és un lloc on es troben molt a gust entrenant. Un dels porters i capitans de l’equip, Dídac Plana, s’ha sumat a la felicitació pel nou gimnàs i ha assegurat que des del club “venim contents, amb la il·lusió de quan comença una nova temporada. A més, tenim el privilegi de tenir els espais i l’entorn d’Encamp, que ens faciliten la preparació”.

Després de la secció de futbol sala, pujaran a Encamp les d’handbol, hoquei patins i bàsquet femení.

Etiquetes

Comentaris

Trending