El Bahrain de Mikel Landa prepararà a Andorra el Tour

El grup estarà format per 12 corredors, dels quals sortiran els elegits per a la ronda francesa

Mikel Landa, cap de files del Bahrain-McLaren.
Mikel Landa, cap de files del Bahrain-McLaren. ARXIU

El ciclista espanyol Mikel Landa, líder de l'Bahrain-McLaren, prepararà a Andorra el Tour en una concentració que portarà a terme a primers de juliol al costat de la resta de companys seleccionats per a la cita francesa, que arrencarà el 29 d'agost. Junt a Landa hi haurà el resident Iván García Cortina, que aquesta setmana va recórrer totes les carreteres d'Andorra en dos dies, fet que suposa un total de 367 quilòmetres i 11.426 metres de desnivell positiu que el ciclista asturià va acabar fent en 16 hores i 25 minuts.

Els equips ja es van preparant per al començament de la temporada que s'iniciarà amb la Volta a Burgos el 28 de juliol i van definint els equips per a les diferents proves. El conjunt britànic Bahrain-McLaren ha triat Andorra i amb Mikel Landa hi haurà el ciclista basc Pello Bilbao i el neerlandès Wout Poels.

El grup estarà format per 12 corredors, dels quals sortiran els 8 elegits per al Tour. La Volta a Burgos (28 de juliol - 1 d'agost) i el Critèrium de Dauphiné (12 a el 16 d'agost) seran els assajos abans de la gran cita francesa on participarà per quarta vegada. El Bahrain disposa de 29 corredors i entre els escollits per participar al Tour hi haurà també Mark Cavendish i Sonny Colbrelli.

Comentaris

Trending