Àxel Esteve, sisè a l’eslàlom de Kronplatz

En la mateixa prova, Àlex Ruiz només ha pogut acabar en 28a posició mentre que en esquí adaptat, Roger Puig ha estat sisè en la Copa del Món disputada a Kitzbuehel

Àxel Esteve, en una cursa anterior.
Àxel Esteve, en una cursa anterior. Christophe Pallot / ZOOM

L’estació italiana de Kronplatz ha acollit aquest matí l’eslàlom dels Nacionals d’Afganistan. Àxel Esteve ha estat sisè, la tercera millor marca de la temporada. Més modest ha estat el paper d’un Àlex Rius que ha pagat el fet d’haver-se trobat malament els darrers dies. Només ha pogut ser 28è.

Esteve ha finalitzat l’eslàlom amb una marca d’1’21’’00, a 55 centèsimes del guanyador i només a 24 del podi. La cursa, de fet, ha estat molt ajustada. Se l’ha endut l’italià Hans Vaccari (1’20’’45). Amb aquest resultat, l’andorrà marca 24,99 punts FIS, el tercer millor de la temporada.

En la primera màniga, Esteve marcava només el quinzè cronòmetre. En canvi, a la segona ha millorat fins al quart lloc. El seu entrenador, Yago Antes, ha admès que “inicialment ens hem adormit una mica, amb unes errades a baix”, però també ha volgut remarcar que després “ha reaccionat”.

Més modest ha estat el paper d’Àlex Rius. No estava al cent per cent i això s’ha notat. Només ha pogut ser 28è, amb un temps total d’1’23’’46.

Pel que fa a esquí adaptat, Roger Puig ha competit a Kitzbuehel, en la prova d’eslàlom de la Copa del Món. L’andorrà ha completat la prova en setena posició, en una matinal marcada per la meteorologia adversa. “Estic súper content d’aquesta posició. Un altre Top 7, com ens vam marcar d’objectiu a inicis de temporada”, ha apuntat.

Etiquetes

Comentaris

Trending