Àxel Esteve, primer al gran eslàlom a Val Palot

Els quatre esquiadors andorrans que han participat a la cursa a Itàlia s’han aconseguit posicionar dins del top10 de la FIS

Àxel Esteve, durant la prova a Val d'Isere.
Àxel Esteve, durant la prova a Val d'Isere. Alexis Boichard / Agence Zoom

Aquest dilluns s’ha disputat a Val Palot, Itàlia, un eslàlom FIS on els quatre esquiadors andorrans han demostrat un bon rendiments. Tots ells milloraran lleugerament els punts FIS, però a més Àxel Esteve ha estat el guanyador de la cursa, Àlex Rius ha acabat tercer al podi, quart ha estat Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella ha finalitzat 10è.

Quatre andorrans al top10 de la FIS de Val Palot, on Esteve s’ha imposat amb un crono de 1.19.53 i ha marcat 26.86 punts FIS que li servirà per fer mitjana i rebaixar els actuals 25.22. L’esquiador ha assenyalat estar molt satisfet, “hem aconseguit la victòria i estem molt contents, sobretot després de dies de maldecaps amb les molèsties al maluc. Això em dona força per continuar aquesta temporada”. Per la seva part, Àlex Rius ha estat tercer -segon, el búlgar Kalin Zlatkov, a 0.20 d’Esteve- a 0.31 del seu company Àxel, i amb 29.71 punts que milloraran els actuals 29.88 que en té.

També una gran cursa de Bartumeu Gabriel, que ha finalitzat en la quarta posició amb +0.59 respecte al temps d’Esteve, i amb 32.28 que també farà una lleugera millora dels seus actuals 32.20. Per últim, jornada rodona amb el top10 de Xavi Cornella, que en la 10ª posició ha acabat amb +1.27 respecte a Esteve i amb 38.52, molt a prop dels seus actuals 35.02 en la disciplina d’eslàlom.

Etiquetes

Comentaris

Trending