Àxel Esteve frega el podi en l’eslàlom FIS de Kronplatz

Ha estat quart, a només onze centèsimes del tercer classificat, en una prova on Xavi Cornella i Carla Mijares han tingut papers més discrets

Comentaris

Àxel Esteve, durant la prova.
Àxel Esteve, durant la prova. FAE

L’esquiador de la FAE Àxel Esteve ha fregat el podi a l’eslàlom FIS disputat a Kronplatz (Itàlia). Ha quedat en quarta posició, a només onze centèsimes del tercer classificat. Més discret ha estat el paper dels seu company d’equip Xavier Cornellà, que tot just ha pogut ser 25è. En categoria femenina, Carla Mijares ha esta dotzena.

Esteve ha aconseguit un molt bon resultat a la cursa disputada a l’estació transalpina. En la primera màniga, ha estat cinquè, a 57 centèsimes del líder. El ritme l’ha mantingut en la segona prova i ha acabat la competició amb un temps total d’1’32’’33. Ha quedat a 0’’79 del guanyador, el francès Steven Amiez i a onze centèsimes del podi.

Per la seva banda, Cornella només ha pogut ser 26è.  El seu temps, 1’35’’28, l’ha deixat a 3’’74 del guanyador.

En categoria femenina, Carla Mijares ha acabat en dotzena posició. Ha fet una marca d’1’45’’84, quedant a gairebé quatre segons de la vencedora, la francesa Marie Lamure. Més mala sort ha tingut Íria Medina, que no ha pogut ni completar la primera màniga.

MILLOR RESULTAT DE PUIG A SAINT-MORITZ

Un altre representant de la FAE, Roger Puig, ha disputat el segon gegant del cap de setmana a la Copa del Mòn de Saint-Moritz. L’esquiador ha millorat el resultat del divendres i ha estat dissetè. Després d’un primer descens discret, ha millorat en el segon fet que li ha permès aconseguir una posició que li permet sumar 14 punts en la classificació.

Per últim, la Copa d’Europa d’esquí de fons de Saint Ulrich, a Àustria, també ha comptat amb participació del Principat. Carola Vila ha estat desena en la cursa de deu quilòmetres, mentre que Gina del Rio ha acabat 21a en la de cinc i Quim Grioche ha completat un paper força discret, tot just 62è.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending