Autocrítica tricolor per la manca d’idees per atacar contra deu

L’entrenador, Eder Sarabia, i el porter Nico Ratti admeten que cal treballar per tenir més alternatives de cara a nous encontres en els quals es trobin amb superioritat numèrica

https://www.youtube.com/embed/AqU2-vIpVVU

L’FC Andorra va encaixar a Albacete la primera derrota de la temporada. En gran part, fruit d’un error en defensa. Tot i això, la plantilla i l’entrenador, Eder Sarabia, també posaven en relleu un altre problema que es va tenir durant el partit: la incapacitat de transformar el control de pilota en ocasions, fins i tot amb superioritat numèrica. Així ho han remarcat tant el tècnic basc com el porter Nico Ratti.

Sobre el duel, Sarabia ha indicat que “ja es podia intuir que es definiria per algun error”. I, en el cas de l’Andorra, “no hem estat encertats en aquest refús i ells ho ha aprofitat”. I, malgrat això, ha volgut posar en relleu que “hem estat millors durant el partit i ha passat més el que nosaltres volíem”.

El problema, però, va ser que aquest control no es va saber traduir en ocasions, ni tan sols quan es va jugar contra deu. “No he sabut explicar com els podíem fer mal. Hem tingut la pilota sense verticalitat i hem tret centrades sense molt avantatge que és el que ells volien”, ha reconegut el tècnic, que ho ha definit amb una expressió ben explícita: “hem tingut l’esfèrica però una mica de mentida”.

Per tant, Sarabia té clar que aquest serà un aspecte a treballar en el futur. Cal, ha apuntat, que es trobin solucions en aquestes situacions. “Hem d’analitzar les coses perquè amb un més tinguem més alternatives”, ha avançat.

D’una forma similar s’ha expressat el porter Nico Ratti. “Ens hem trobat en una situació que ells han defensat bé. Hem de treballar per trobar solucions en aquestes circumstàncies”, ha comentat l’argentí. Sobre el partit, ha defensat que “en la primera part hem estat bé i hem tingut control, pilota i aproximacions i ells no ens han creat res”. De fet, ha remarcat que “el xut del gol i un d’abans” és tot el perill generat per l’Albacete.

Comentaris

Trending