L’Atlètic Escaldes, campió de la Lliga Multisegur

Els de Fede Bessone sentencien el títol per la via ràpida golejant l’Engordany (1-7) i fan inútil el triomf de l’Inter davant la Penya Encarnada (1-0)

Els jugadors de l'Atlètic aixequen el títol de campions.
Els jugadors de l'Atlètic aixequen el títol de campions. FAF

Sense sorpreses i sense dubtes. L’Atlètic Escaldes ha aprofitat el primer ‘match ball’ i s’ha proclamat campió de la Lliga Multisegur. Els de Fede Bessone han demostrat des del principi la intenció de superar el seu rival parroquial, l’Engordany, al qual ha golejat sense contemplacions. D’aquesta forma, agafa el relleu en el palmarès de l’Inter, a qui de res li ha servit guanyar el seu partit davant la Penya Encarnada.

L’Atlètic ha anat per feina des del primer minut. Per ser campió necessitava la victòria i no volia esperar. Només ha trigat tres minuts a marcar, per obra de Riverola. Un ‘hat trick’ de Guillaume en només deu minuts -entre el 16’ i el 26’- ha sentenciat el duel. Abans del descans, Bolivar ha posat la maneta al marcador davant un Engordany, els jugadors dels quals s’han quedat aturats durant el primer minut del duel en protesta pels impagaments que pateixen.

El segon temps ha estat, doncs, un tràmit. Tot i així, encara han ampliat més les diferències fins a l’1-7 final. Al final del duel, lògicament els jugadors escaldencs han desfermat l’eufòria per celebrar un títol històric.

Així doncs, el triomf de l’Atlètic fa inútil l’aconseguit per un Inter que, això sí, es consolida a la segona posició. El gol de Pau Bosch al primer temps ha estat suficient per superar la Penya Encarnada.

El que també ha quedat definit aquest diumenge ha estat el desens de l’UE Sant Julià, que culmina una temporada moguda pels impagaments amb la pèrdua de la categoria. Els lauredians han caigut derrotats per 4-0 davant l’FC Santa Coloma. Coto, al primer temps, i Aláez, Gila i Nova, al segon, han sentenciat. El resultat ha fet vàlid l’empat aconseguit per l’FC Ordino davant l’UE Santa Coloma (1-1) per seguir a la màxima categoria.