Un assessor de la FAF acusa la UEFA de falsificar les proves PCR a membres de la delegació andorrana

Després de dos positius a Polònia, una vegada els integrants del cos tècnic i el directiu de la federació van ser autoritzats a tornar al Principat i van arribar al país, aquí les proves van ser negatives

Imatge d'un entrenament previ al partit de Polònia.
Imatge d'un entrenament previ al partit de Polònia. FEDERACIÓ POLONESA DE FUTBOL

El biotecnòleg assessor de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) en matèria de protocols Covid Joel López ha acusat obertament els laboratoris designats per la UEFA per fer els tests de coronavirus a la delegació andorrana que la setmana passada es va desplaçar a Polònia de falsejar els resultats de les PCR que es van dur a terme. Cinc integrants de la delegació van donar positiu en dues proves de detecció de virus que es van fer a Varsòvia.

Després d’un parell de dies aïllats a les seves respectives habitacions de l’hotel de concentració a la capital polonesa, i gràcies a les gestions del Govern andorrà i la col·laboració de la Federació Polonesa de Futbol, finalment es va autoritzar els cinc teòrics positius, quatre membres de l’equip tècnic i un directiu de la FAF, a tornar al Principat per carretera. Una vegada a Andorra, i segons que va anunciar la federació a través de les xarxes socials, els cinc membres de la FAF es van sotmetre tant a una TMA -que és més sensible- com a una PCR. I en els dos casos tots cinc haurien donat negatiu, amb la qual cosa van poder retornar a la seva vida normal.

Davant d’això, i sense embuts, Joel López ha estat molt contundent amb els laboratoris que s’encarreguen de fer les proves per la UEFA. En una piulada a través del seu compte personal. “Seré directe i clar: La pots cagar una vegada però no 2 amb 5 mostres.  SYNLAB Laboratori oficial de la @UEFAcom_es ha FALSIFICAT les proves PCR #COVID de @Fedandfut!", afirma l’assessor de la FAF, que reclama al laboratori en qüestió que mostri les proves originals i els seus resultats.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending