Ariadna Fenés, vuitena a l’Skyrace de Matheysins

Ha completat la prova en un temps de 3h15’42”, assolint el segon Top 10 consecutiu en les World Series, mentre que Magalí Salomon i Marc Gaa han acabat 21a i 41è respectivament

Ariadna Fenés en una cursa anterior.
Ariadna Fenés en una cursa anterior.

Ariadna Fenés ha estat la millor andorrana en l’Skyrace des Matheysins, la segona prova puntuable per a les Skyrunner World Series. Els altres dos representants de l’equip nacional de curses de muntanya de la FAM, Magalí Salomon i Marc Gasa han acabat en 21a i 41a posició respectivament.

En total, han pres part de la línia de sortida prop de 400 atletes d’arreu el món per a córrer una distància de 25 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell positiu. La sortida s’ha situat a 900 metres d’altitud, al sud de Grenoble on els participants han hagut de pujar fins al Pic de Pérollier, a cota 2.183 per a crestejar, després, el de Tabor (2.389) i el piquet de Nantes (2.216). Un cop completats, han hagut de fer front al conegut com a “Sentier du Diable”, un camí de 50 centímetres d’amplada molt tècnic amb una distància de més de tres quilòmetres fins a tornar al punt d’inici.

Fenés ha acabat vuitena a la general. Ha completat la prova en 3h15’42’’, quedant a tretze minuts del podi. La guanyadora ha estat la francesa Clémentine Geoffray. D’aquesta forma, i sumant lla sisena posició assolida a la Calamorro Skyrace, l’andorrana es consolida dins del Top 10 del circuit de les Skyrunner World Series.

Per la seva banda, Salomon també ha completat una molt bona Skyrace. Ha marcat un temps de 3h43’30”, que li serveix per ser 21a. Finalment, Gasa, que s’estrenava en una cursa del calendari internacional com a membre de l’equip nacional, ha completat la prova en 2h53’16”, assolint la 41a plaça a la general.

Etiquetes

Comentaris

Trending