Ariadna Fenés, bronze en la combinada després del sisè lloc en la Skyrace de l’Europeu

La corredora de curses de muntanya ha estat la millor andorrana en aquesta prova, mentre Marc Gasa ha aconseguit el 9è millor temps i Magalí Salomon ha finalitzat 21a

Ariadna Fenés amb la medalla de bronze de la combinada
Ariadna Fenés amb la medalla de bronze de la combinada Skyrunning

La corredora de curses de muntanya ha tancat la seva participació en l’Europeu de Skyrunning amb una sisena posició en la prova d’Skyrace. Ha estat la millor andorrana i aquest resultat combinat amb el vuitè lloc de la vertical li ha servit per penjar-se la medalla de bronze.

La cursa ha estat exigent amb trenta kilòmetres de distància i 2.150 metres de desnivell positiu on hi ha hagut trams molt tècnics no els corredors havien d’estar molt concentrats això com d’altres trams més ràpids on es podia córrer. Ariadna Fenés ha estat la millor andorrana i ha finalitzat sisena amb un temps de 4h19’50”. La guanyadora de la cursa ha estat l’espanyola Marta Martínez en un crono de 4h00’17”. Aquest resultat sumat al vuitè lloc en la Vertical del passat divendres li han permès penjar-se la medalla de bronze en la combinada. Per la seva part, Magalí Salomon ha acabat 21a.

En la categoria masculina, Marc Gasa ha completat la Skyrace en 9a posició i un temps final de 3h34’22”. La cursa l’ha guanyat Lorenzo Beltrami en un crono de 3h17’24”.

Etiquetes

Comentaris

Trending