Ariadna Fenés assoleix la sisena posició a la Calamorro Skyrace

És la primera cursa 100% femenina dins del circuit d’skyrunning i és també la primera prova de les Skyrunner World Sèries 2023

Comentaris

Ariadna Fenés abans de la cursa.
Ariadna Fenés abans de la cursa.

L’atleta de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM), Ariadna Fenés, assolia aquest dissabte la sisena posició a la Calamorro Skyrace. Aquesta ha estat la primera cursa 100% femenina dins del circuit d’skyrunning i ha estat la primera prova de les Skyrunner World Series 2023. Constava de 27 quilòmetres amb més de 2.000 metres de desnivell positiu i hi havia 63 participants.

L’inici del recorregut s’ha fet des de la ciutat de Benalmàdena i presentava tres pujades llargues i tres descensos. Posteriorment, arribava al cim de dos pics muntanyencs, el cim Calamorro i el turó Castillejo, amb vista a la costa espanyola i la part més occidental de la mar Mediterrània. Fenés ha fet una cursa molt potent i ha travessat la línia de meta en una sisena posició, completant la prova en un temps de 3h47’08’’.

En aquesta prova s’atorguen punts als 20 primers homes i dones de la cursa i premis en metàl·lic als 10 primers. Així mateix, aquest top 10 es classifica per a l’SkyMasters 2023, la carrera final de la temporada. Així, Fenés ja té la primera a la butxaca.

Etiquetes

Comentaris

Trending