L'Andorra Women Trial Team afronta el segon any amb l'objectiu de guanyar experiència

L'inici d'aquesta temporada ha estat molt positiu amb podis als campionats d'Andorra i de Catalunya

Laia Pi, una de les integrants de l'Andorra Women Trial.
Laia Pi, una de les integrants de l'Andorra Women Trial. ARXIU

L’Andorra Women Trial Team, el primer equip femení de trial del país, ha presentat els objectius que s’ha marcat l’equip per aquesta segona temporada, que són els d’igualar i millorar els resultats obtinguts en l’anterior i guanyar experiència. 

Després dels resultats excel·lents que van obtenir l’any passat, com ara la primera posició de Laia Pi al Campionat d’Espanya en TR2 o la primera posició de Maria Font al Campionat d’Espanya TR3, l’equip encara aquesta edició amb molta empenta i ha començat la temporada amb resultats molts bons: Aitana Nuñez i Maria Font han fet podi en els campionats d’Andorra, i Alexia Lladó i Laia Pi han obtingut la primera posició en diverses proves del campionat de Catalunya, entre d’altres classificacions.

Depenent de l’evolució dels seus entrenaments i de la preparació física, i que també la situació sanitària ho permeti, les pilots de l’equip tenen previst optar a les diferents curses dels campionats d’Andorra, el campionat de Catalunya, el Campionat d’Espanya i, a més, el Campionat del Món on hi participarà Laia Pi.

El secretari del Moto Club Pirineu, Josep Punti, ha destacat que “veiem que estem evolucionant, i volem estar presents en els principals campionats”. L’entrenador de l’equip, Oriol Pi, ha afegit que “veiem el progrés de les noies que acaben d’iniciar, i del resultat de les més experimentades, tot i així, hem de seguir treballant dur per mantenir els nostres objectius”.

Etiquetes

Comentaris

Trending