Andorra la Vella ofereix onze campus esportius per les vacances escolars de Pasqua

Les activitats, per a nens i joves d’entre 4 i 17 anys, proposen bàsquet, futbol, pàdel i patinatge, entre altres

Dues nenes practicant natació.
Dues nenes practicant natació. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

El comú d’Andorra la Vella ofereix onze campus esportius durant les vacances escolars de Setmana Santa. Les activitats es distribuiran en dos torns: entre el 29 de març i l’1 d’abril i del 6 al 9 d’abril. Entre les propostes, organitzades de la mà dels clubs i federacions esportives, es podrà escollir entre una gran varietat d’opcions: bàsquet, futbol, pàdel i més. El rang d’edat al que estaran adreçades variarà segons l’alternativa, anant des dels 4 fins als 17 anys.

Andorra la Vella prepara un programa d’activitats esportives per a les vacances escolars de Pasqua. S’han organitzat conjuntament amb els clubs i federacions esportives, per a poder oferir un ventall ampli de possibilitats als nens i joves. Les inscripcions als campus ja poden realitzar-se a la web del comú i  els campus estan distribuïts en dos torns: entre el 29 de març i l’1 d’abril i del 6 al 9 d’abril.

El rang d’edat general al que estan adreçades les activitats varia entre els 4 i els 17 anys, tot depenent de l’esport que es vulgui practicar en aquestes vacances. L’oferta va des de bàsquet per a infants de 6 a 15 anys; voleibol des dels 6 als 13 anys; hoquei per a joves de 4 a 12 anys o un campus de taekwondo i rugbi per a nens d’entre 6 a 12 anys, entre altres.

A més, en paral·lel, s’han llançat dues propostes des del departament de Social adreçades a infants de 3 a 6 anys. El casal el Llamp comptarà amb 60 places i la ludoteca de Santa Coloma, amb 30. Les activitats es duran a terme en diferents instal·lacions lúdiques i esportives d’Andorra la Vella. Per a formalitzar les inscripcions es pot fer a través de la pàgina web del comú i als departaments d’Esports i de Social, a l’avinguda Príncep Benlloch.

Etiquetes

Comentaris

Trending