Andorra la Vella acollirà per primer cop una prova 'Street' d'skateboard

Es disputarà amb un màxim de 65 participants, l'11 de setembre a La Serradora i serà puntuable pel circuit català i per la copa d'Andorra

Comentaris

Un participant en una anterior prova a La Serradora.
Un participant en una anterior prova a La Serradora. FAP

L’espai La Serradora (Skate Park d’Andorra la Vella) acollirà l'11 de setembre una prova del Circuit Català d'skateboard, segons informa la Federació Andorrana de Patinatge. Per primera vegada, i al ser un esport olímpic, Andorra la Vella acollirà una prova del circuit català de la modalitat 'Street' on s’espera que els millors skaters catalans hi puguin participar.

 La prova es desenvoluparà íntegrament a La Serradora, en un horari diferenciat per a les categories U16 i absoluts. D’aquesta manera les categories petites competiran de 9 a 13 hores i les absolutes (tan masculina com femenina) de 15 a 22 hores, aproximadament). Aquesta jornada servirà també per disputar la primera Copa d’Andorra d’skateboard.

La prova andorrana tindrà un màxim de 65 participants. La inscripció a la prova, tot i que està organitzada pel club andorrà Go Ride, s’ha fer en el web de la Federació Catalana de Patinatge.

Comentaris

Trending