Andorra la Vella accepta l’acord amb l’FC Andorra pel Comunal

L’acord encara no està tancat, però ja s’ha fet una primera visita a les instal·lacions i s’han de revisar els compromisos d’ús que es tenen envers diverses federacions i activitats

Una vista general de l'Estadi Comunal.
Una vista general de l'Estadi Comunal. ARXIU

L’FC Andorra proposava aquest dimecres fer-se’n càrrec del tractament de millora de la gespa de l’Estadi Comunal com a solució per tal de permetre l’inici de les obres al Nacional. La cònsol major de la capital, Conxita Marsol, ha assegurat que s’ha de mirar quins compromisos d’ús es tenen de les instal·lacions i si és compatible. “Sabem que és important i que és necessari ajudar i col·laborar entre tots, i crec que podrem trobar una forma de fer-ho”, ha assenyalat Marsol.

Les intencions des del comú és que la setmana que ve pugui quedar tancat l’acord. Per començar, aquest matí s’ha fet una visita al Comunal. D’una banda, per veure exactament quin és l’estat de la gespa. De l’altra per poder veure la relació de tota la gent que ha fet reserves de cara al setembre. Perquè les instal·lacions són utilitzades per diverses federacions, a més d’altres activitats esportives. Per tant, Marsol ha assenyalat que “si podem ubicar els usuaris en altres llocs que vagi bé a tothom, perfecte, intentarem fer-ho el millor possible”.

L'estadi comunal Joan Samarra.

Relacionat

L’FC Andorra proposa assumir un tractament per millorar l’estat de la gespa del Comunal

Un dels principals hàndicaps actual és la manca de temps que es té per poder arribar a un acord. El primer partit, el 7 de juliol, encara s’hauria de jugar al Nacional. Però, gairebé immediatament, s’haurien de començar les obres per poder estar dintre dels terminis. Per tant, el següent encontre, per al 14 de juliol, ja hauria de ser al Comunal, però Marsol ha assenyalat que “no ho puc assegurar”.

A més, la implicació, tot i ser-hi, ve condicionada. Concretament, Marsol ha assenyalat que no es farà cap aportació econòmica per part del comú per tal de fer cap millora actualment. “Tot ho posarà el club, perquè nosaltres el que estem fent és parar el nostre projecte, i d’aquí a un any o tres anys, s’haurà d’enderrocar per fer un nou estadi”, ha explicat Marsol. Per tant, “no posarem diners públics ara, i això ho tenim tots bastant clar”.

Comentaris (1)

Trending