Andorra serà la seu de la final a 7 de la WS Europe Cup

La Federació de Patinatge confirma que el poliesportiu albergarà els partits decisius de la segona competició de l’hoquei continental entre el 18 i el 20 de juny

La imatge amb què s'ha promocionat la decisió.
La imatge amb què s'ha promocionat la decisió.

Andorra serà la seu de la final a set de la World Skate Europe Cup, l’antiga Copa de la CERS d’hoquei patins. El torneig se celebrarà al Principat entre el 18 i el 20 i ses disputarà al Poliesportiu. Així ho ha confirmat l’organisme organitzador, que ha acceptat la proposta que li va fer arribar conjuntament la Federació de Patinatge i el Govern.

La World Skate Europe Cup és la segona competició de l’hoquei continental. Enguany, s’ha optat per finalitzar-la en un format de final a 7, amb quarts de final, semifinals i final. I el poliesportiu d’Andorra en serà la seu.

Els partits es disputaran entre el 18 i el 20 de juny i reuniran els set millors equips de la competició: el Sarzana, l’Igualada, el Caldes, el Riba d’Ave, el Calafell, el Girona i el Lleida Llista. A més, el pavelló podrà tenir públic a les graderies, seguint la normativa que tingui vigent Govern en aquest moment. Cal recordar que, justament el passat, dimecres, es va adoptar un canvi en les restriccions.

En concret, hi podrà accedir un 30% de l’aforament. Aquest percentatge es podria incrementar fins al 50% sempre que els organitzadors de l’esdeveniment presentin un protocol específic que incorpori cribratges als espectadors. Ara bé, cal tenir present que encara queda un mes i mig i, per tant, es podria produir modificacions.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending