Andorra posa en marxa el compte enrere per a la celebració de la World Skate Europe Cup

El poliesportiu de Govern acollirà els dies 18, 19 i 20 de juny en format de final a 7 el que era l’antiga Copa de la CERS d’hoquei patins, amb cinc equips catalans, un portuguès i un italià

Sílvia Riva, Víctor Buen i el secretari d'Estat d'Esports, Justo Ruiz, durant la presentació de la competició.
Sílvia Riva, Víctor Buen i el secretari d'Estat d'Esports, Justo Ruiz, durant la presentació de la competició. FAPAND

Andorra ha donat el tret de sortida, ha posat en marxa el compte enrere, aquest dilluns, a la celebració de la fase final de la World Skate Europe Cup Andorra 2021, una denominació molt ‘fashion’ per dir el mateix que els seguidors d’anys de l’hoquei patins coneixeran com la Copa de la CERS. La competició, en format de final a 7, es disputarà al poliesportiu de Govern del 18 al 20 de juny i tindrà la participació de cinc equips catalans, un de portuguès i un d’italià.

Amb la presència de la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva; del president de la Federació Andorrana de Patinatge, Víctor Buen; i l’aparició telemàtica d’Agostinho Silva, president de la World Skate Rink Hockey, s’ha presentat aquesta tarda a la pista central del poliesportiu de Govern, la World Skate Europe Cup Andorra 2021. A l’acte de presentació també s’ha aprofitat per mostrar el cartell de la competició que en breu circularà per tot el Principat.

Riva ha volgut destacar el que significa per Andorra, acollir un esdeveniment on participaran cinc equips catalans, un de Portugal i un d’Itàlia, al dir que “som un país que aposta per l’esport i per esdeveniments internacionals i, d’aquesta manera els dies 18, 19 i 20 de juny Andorra serà l’epicentre de l’hoquei patins europeu”. La responsable de la cartera de Cultura i Esports del Govern ha afegit que “quan els responsables de la Federació Andorrana de Patinatge ens varen venir a presentar el projecte, no vam dubtar en cap moment que Andorra seria i és una bona seu per acollir aquesta competició”.

Mentre que Agostinho Silva ha volgut agrair a la ministra Riva l’aposta que “ha fet Andorra per acollir la competició”; Víctor Buen ha explicat que “l’esdeveniment tindrà unes mesures Covid que esperem que es puguin suavitzar de cara a la data de començament”. El president de la federació de patinatge del Principat ha volgut agrair també al Govern “el suport que ha rebut per portar a terme la competició”. La World Skate Europe Cup Andorra 2021 tindrà un format de final a 7, on sis equips es jugaran el passi a semifinals on esperarà el Lleida Llista, com a actual campió de la competició.

Etiquetes

Comentaris

Trending