Andorra no tanca la porta a formar part d’una eventual candidatura olímpica el 2034

El ministre portaveu Eric Jover espera que hi hagi un projecte consolidat i sobre la taula per saber quina pot ser la implicació del país

Operaris de Grandvalira posant a punt el domini.
Operaris de Grandvalira posant a punt el domini. GRANDVALIRA

El ministre portaveu Eric Jover ha dit aquest dimarts que Andorra no descarta formar part d'una eventual nova candidatura dels Pirineus als Jocs Oímpics d'Hivern 2034 després del fracàs de la de 2030. Jover també creu que el Govern ha estat proactiu en la de Barcelona-Pirineus que comptava, en un principi, amb la presència de l'Aragó.

Jover espera que hi hagi un projecte consolidat i sobre la taula per saber quina pot ser la implicació del país.  El president del Comitè Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco, va anunciar aquest dimarts la renúncia definitiva a la candidatura per organitzar els Jocs Olímpics (JJOO) d’Hivern del 2030. Fonts del Govern espanyol i del COE han donat per descartada ja la possibilitat de concórrer a la cursa per les reticències i entrebancs reiterats del govern d’Aragó a la candidatura conjunta aprovada pels equips tècnics.

El COE treballa ara sobre la hipòtesi d’una candidatura per al 2034, que encara no està definit si tornarà a ser compartida entre Catalunya i Aragó o si —com ha plantejat la Generalitat de Catalunya— gravitarà bàsicament sobre el territori català.

Etiquetes

Comentaris

Trending