L’Andorra multisport Festival, del 22 de juny al 9 de juliol del 2023

Com en les anteriors edicions, comptarà amb 4 proves diferents, de les quals la Ironman ja té les inscripcions obertes

Tallada de cinta institucional de l'Andorra Multisport Festival el 2021.
Tallada de cinta institucional de l'Andorra Multisport Festival el 2021. G. P.

Del 22 de juny al 9 de juliol, el Principat serà l'epicentre de l'esport a l'aire lliure amb la celebració de l'Andorra Multisport Festival, que comptarà, com en les anteriors edicions, de quatre proves repartides per diferents punts del país. L'objectiu és superar els 3.000 participants i els més de sis milions de retorn econòmic.

Si fa uns dies es donava a conèixer les dates l'Andorra Winter Triathlon, el 28 i 29 de gener, ara s'han donat a conèixer els dies en què tindran lloc les diferents competicions de l'Andorra Multisport Festival. La cita, del 22 de juny al 9 de juliol del 2023 en diferents punts del Principat. La primera de les proves d’estiu serà la Trail 100 Andorra by UTMB® que, del 22 al 25 de juny, s'endinsarà al cor dels Pirineus, concretament a Ordino, i ho farà amb tres distàncies adaptades a diferents nivells: 105 quilòmetres, 50, 21 i 7,5.

Una de les proves de l’Andorra Winter Triathlon d'una edició anterior.

Relacionat

L’Andorra Winter Triathlon s’estrena com a prova del Campionat d’Europa de triatló d’hivern el 2023

A inici de juliol, el 2, serà el torn de l'IRONMAN 70.3 Andorra. En ella no faltarà el llac d'Engolasters com a punt per a la natació, el coll d'Ordino com un dels ports de muntanya per la bicicleta o el centre d'Andorra la Vella per la cursa a peu. Un esdeveniment on també tindrà cabuda l'IRONKIDS, el dia anterior, 1 de juliol, perquè els joves esportistes puguin comencin demostrar les seves habilitats.

Tot seguit, del 3 al 5 de juliol, l'Andorra 21 Ports, a partir d'ara Haute Route Pyrenees, prendrà el protagonisme. Tres jornades de ciclisme, amb sortida i arribada a Andorra la Vella, on els participaran 'patiran' la duresa i bellesa de diferents ports del Principat. Una de les novetats és la incorporació de les rutes dels Ports d'Andorra 21 a l'Haute Route Pyrenees, una prova de 5 dies que portarà els participants pels Pirineus des d'Andorra fins a Pau del 4 al 8 de juliol del 2023.

Tancarà el festival l’Andorra MTB Classic-Pyrenees que se celebrarà del 5 al 8 de juliol. Els participants, en equips de dues persones, s’enfrontaran a  senders de la Massana, mentre gaudeixen del paisatge del país.

Les inscripcions per la 3a edició de l’IRONMAN 70.3 Andorra ja estan obertes. La pròxima prova en obrir inscripcions serà l’Andorra MTB Classic-Pyrenees, el proper 24 d’agost i l’Haute Route Pyrenees el 7 de setembre. L'objectius és arribar i superar els númros de la passada edició: 3.000 participants, més de 10.000 acompanyants i un retorn superior als 6 milions d'euros

Etiquetes

Comentaris

Trending