L’Andorra Functional Fitness organitza el segon Campionat Nacional

La competició tindrà lloc el dissabte 25 de juny i el diumenge, 26, al box de CrossFit les Valls, a l’Estadi Comunal i al Centre Esportiu els Serradells

L'AFF organitza el segon Campionat Nacional de Functional Fitness.
L'AFF organitza el segon Campionat Nacional de Functional Fitness.

L’associació Andorra Functional Fitness (AFF) organitza el segon Campionat Nacional d’aquesta modalitat, després de l’èxit que va tenir la primera edició. En aquesta ocasió, la competició tindrà lloc el dissabte 25 de juny i el diumenge 26. La localització s’ha dividit en tres ubicacions, la primera al box de CrossFit les Valls, la segona a l’Estadi Comunal, i la tercera al Centre Esportiu els Serradells.

El passat octubre l’AFF s’estrenava amb el primer Campionat Nacional de Functional Fitness. Després d’aquesta experiència inicial, i de la bona acollida que va tenir per part dels participants, l’associació torna a repetir organització, amb algunes modificacions al calendari. En aquesta ocasió, en lloc de dividir-se en dos caps de setmana diferents, es farà en un únic, repartint les proves en dues jornades. Així, se celebrarà dissabte i diumenge, 25 i 26 de juny.

Els horaris seran, dissabte a partir de les 9:00 h i fins a les 14:00 h s’iniciarà la competició al box de CrossFit les Valls. Aquest emplaçament és el que es va utilitzar ja l’any passat. Es continuarà el mateix dia, de 18:00 h fins a les 20:00 h, però es traslladarà a l’Estadi Comunal Joan Samarra d’Andorra la Vella. Per últim, es finalitzaran les proves diumenge al matí, de 10:00 h a 13:00 h, al Centre Esportiu els Serradells.

El campionat acollirà un total de 16 participants, sis noies i deu nois. Estaran dividits en les diferents categories. D’una banda, la individual femení, on figura Míriam Torra, que va obtenir un 31 lloc als Mundials de Functional Fitness del 2021. Hi haurà dos representants a la Individual Masculí, tres a la Màster 30-34 femenina i dos a la masculina, un a la Màster 35-39 masculí i cinc que participaran a la Màster 40-44 masculí.

Etiquetes

Comentaris

Trending