Andorra es penja dues medalles als Jocs Mundials de Policies i Bombers

El Principat ha estat present per primera vegada en aquest certamen amb Sergi Herver com a representant del Cos de Policia i de la Federació de Karate

Sergi Herver amb les dues medalles aconseguides als Jocs Mundials de Policies i Bombers
Sergi Herver amb les dues medalles aconseguides als Jocs Mundials de Policies i Bombers

Dues medalles és el botí que s'endú Andorra de la primera participació en els Jocs Mundials de Policies i Bombers. Sergi Herver ha estat l'encarregat de defensar els colors del Principat en nom del Cos de Policia i de la Federació de Karate, penjant-se un bronze i una plata.

Sergi Herver ha estat el primer representant d’Andorra en els Jocs Mundials de Policies i Bombers, que enguany es disputen a Rotterdam (Països Baixos). Ho ha fet en Karate en la modalitat de Kumite (lluita) individual i per equips, on ha aconseguit penjar-se dues medalles, una de plata i una de bronze.

En individual, Herver ha participat en categoria de -85 quilos. En format de Round Robin (tots contra tots), en primera ronda, l'andorrà es va enfrontar al romanès, Auriel Ciubotariu Petru, a qui va guanyar per un contundent 9-1. En el segon combat, li va tocar el participant de Mongòlia, Ganbat Gantogtokh, a qui en un minut va guanyar 8-0, restant-li encara dos minuts de combat. L'últim combat i després de patir un fort xoc al turmell, va enfrontar-se contra el competidor de Cambodja, Kak Seilapanha, on es decidia la medalla d'or. Tot i que Herver va començar marcant el primer punt, no va ser suficient, ja que el rival va remuntar i el combat va finalitzar en un ajustat 3-2, atorgant-li a l'andorrà la medalla de plata.

Posteriorment, va ser el torn d'equips, on va competir al costat de companys d'Espanya. Aquest cop, la competició era en format mort sobtada i a l'Equip EspAnd li va tocar enfrontar-se en primera ronda amb els francesos. El primer dels tres combats, EspAnd el va perdre. En el segon, amb Sergi sobre el tatami, guanyava el combat 2-0, quan es va lesionar el genoll esquerre. Així doncs, sense possibilitat de continuar competint, l'equip va perdre. Tot i això, va aconseguir una medalla de bronze.

Segons indiquen des de la federació, l'andorrà està pendent d'un estudi en el genoll lesionat, tot i que recorden que és el mateix que fa anys ja va ser intervingut per trencament de creuats. 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending