Andorra debutarà a Letònia a la Lliga de Nacions

El primer partit al Principat serà contra Moldàvia o Kazakhstan, també el juny del 2022, quan es jugaran quatre dels sis encontres de la fase, mentre que els dos restants queden pel setembre

El trofeu de la Lliga de Nacions de la UEFA.
El trofeu de la Lliga de Nacions de la UEFA.

La selecció andorrana ja coneix el calendari de la pròxima edició de la Lliga de Nacions de la UEFA, que es disputarà els mesos de juny i setembre de l’any vinent. Els de Koldo Álvarez obriran i tancaran el grup contra Letònia, primer a terres bàltiques i posteriorment al Principat. El primer duel al Nacional serà contra el perdedor de l’eliminatòria per la permanència al grup 4, Moldàvia o Kazakhstan.

Un cop realitzat el sorteig, la UEFA ha donat a conèixer també el calendari de la competició, que es distribuirà entre juny (4 partits) i setembre (els dos restants), en gran part pel fet que al desembre és quan està previst el Mundial de Qatar. El primer duel que haurà d’afrontar el combinat tricolor serà la visita a Letònia. Aquest es jugarà el 3 de juny.

Tres dies després, arribarà el debut al Principat. El rival serà la selecció que acabi perdent la categoria en l’eliminatòria que han de disputar Moldàvia i Kazakhstan. El 10 de juny acabarà la primera volta exprés del grup amb la visita al Nacional del rival, teòricament, més assequible, Liechtenstein.

El darrer partit de juny, el dia 14, obligarà Andorra a viatjar o bé al Kazakhstan o a Moldàvia. Llavors, la Nations League s’aturarà fins al setembre. Serà aquest mes quan conclogui el grup, amb els duels a Liechtenstein (dia 22) i la visita de Letònia al Principat (29).

Etiquetes

Comentaris

Trending