L’andorrà Arnau Graslaub triomfa en la categoria júnior de la Copa Catalana

En la classificació general, Ignasi Jorba ha estat el millor entre els homes i Nastasia Giménez la més ràpida de les dones

https://www.youtube.com/watch?v=AT8ydEgKP_c

El jove andorrà Arnau Graslaub ha pujat al graó més alt del podi en la categoria júnior de la Copa Catalana celebrada aquest diumenge al ‘bike park’ de Vallnord Pal Arinsal. En la general, Ignasi Jorba i Nastasia Giménez han estat els vencedors. Més de 150 corredors han pres part en la prova, que ha estrenat un nou circuit, el mateix que ja estarà present l’any vinent en la Copa del Món UCI de BTT.

El recorregut té sortida des de Pic del Cubil fins al retorn de Cubil. El trajecte ha estat una gran sorpresa per als participants, que han valorat de forma positiva la seva exigència i capacitat.

I un dels que l’ha pogut provar ha estat Graslaub. L’andorrà ha guanyat la categoria júnior, completant la ruta en un temps final de 3:39.10 -un temps que també l’ha situat com a dissetè en la classificació general. Per la seva banda, Joan Aracil, que competia en categoria elit, ha aconseguit un resultat de 3:40.55, fet que li permet convertint-se en el nou campió d’Andorra Elit i assolir el vintè lloc.

En aquesta general masculina, el millor ha estat Ignasi Jorba, seguit de Carlos Langelaan i de Adrián González. Pel que fa a les dones, Nastasia Giménez ha pujat al graó més alt del podi, seguida de Melanie Chappaz i Telma Torregrosa.

Etiquetes

Comentaris

Trending