L’Andorra afronta ara l’assignatura pendent de transformar en gols les moltes ocasions que crea

Després de tornar a guanyar, l'entrenador Eder Sarabia espera que el bon joc que exhibeix l'equip tingui la seva repercussió en el marcador

Comentaris

Jugadors i cos tècnic celebren la victòria contra l'Sporting al vestidor.
Jugadors i cos tècnic celebren la victòria contra l'Sporting al vestidor. FC ANDORRA

La satisfacció per tornar a guanyar no amaga que l'FC Andorra continua tenint una assignatura pendent i és la de transformar en gols la gran quantitat d'ocasions que genera. L'entrenador, Eder Sarabia n'és conscient ja que la manca d'encert els ha deixat sense sumar uns punts que ara els permetria estar en la zona tranquil·la de la classificació.

Sarabia recorda que quan jugava al Somorrostro -un equp de les categories regionals del País Basc- i no tenien encert de cara a porteria, l'entrenador els posava a la línia de l'àrea gran i els feia xutar sense porter. "Així agafàvem confiança. Potser ho hauré de provar aquí", ha dit. I és que la manca de gol és preocupant veient les oportunitats que crea l'equip. El tècnic tricolor n'esmenta una de Sinan Bakis al partit d'aquest diumenge contra l'Sporting. "De cent com aquelles les marca totes i aquesta vegada no va encertar", diu i opina que "vam tenir ocasions en què era més difícil fallar que marcar".

Sigui com sigui la victòria ha tornat l'optimiste i la confiança a can tricolor. El lateral Pampín creu que "aquests tres punts ens han de donar confiança per seguir sumant". L'FC Andorra visita el camp del Racing de Santander, el proper diumenge a un quart de cinc. El divendres 3 de març, a les nou de la nit, hi haurà partit a l'Estadi Nacional contra el Las Palmas, un dels candidats a l'ascens. Aquest dilluns s'ha comunicat l'horari de la jornada 32 on els tricolors rebran l'Eivissa el dissabte 18 de març a les dues del migdia. 

Comentaris

Trending