Alfons Godall, nova etapa al FC Barcelona com a vicepresident de la Fundació

El que fou part de la junta directiva del club blaugrana tornarà a compartir taula amb Joan Laporta, com a president, i Marta Segú com a nova directora general

Alfons Godall torna al Barça com a vicepresident de la Fundació
Alfons Godall torna al Barça com a vicepresident de la Fundació EFE

Alfons Godall, resident a Andorra i exvicepresident del FC Barcelona, formarà part ara del Patronat de la fundació del club blaugrana. D’aquesta manera, es tornarà a veure amb Joan Laporta i Marta Segú, amb qui ja va compartir el primer cicle presidencial de Laporta, on va ser la seva mà dreta des del 2003 fins al 2010.

El nou càrrec de Godall es va fer oficial el passat dijous, durant la primera reunió que va presidir Laporta del Patronat de la fundació. En aquesta trobada, també es va fer oficial l’entrada de Segú com a directora general. El nou vicepresident ha estat durant un temps allunyat del focus esportiu, però, segons indicava en una piulada a les seves xarxes socials, “serà tot un honor tornar a compartir taula”.

Godall és resident a Andorra des de fa aproximadament un any, i el motiu del seu trasllat va ser per poder oferir-li al seu fill, “amb severes discapacitats”, segons indica ell mateix, un lloc tranquil on poder fer una vida tranquil·la. En aquest sentit, explica que un dels objectius que es planteja, o almenys, que li agradaria com a vicepresident seria “tornar a ser el soci esportiu d’UNICEF”. A més, ha apuntat que li agradaria “ajudar a les famílies vulnerables”.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending