Àlex Rius s’imposa al segon eslàlom FIS de Val Palot

Amb els quatre podis en dues jornades, l’equip andorrà tanca l’estada a l'estació italiana i seguirà buscant la millora de punts de cada corredor en les pròximes carreres

Comentaris

El podi a Val Palot amb Esteve i Rius.
El podi a Val Palot amb Esteve i Rius. FAE

Segon dia consecutiu de podis andorrans amb Àlex Rius i Àxel Esteve. El primer s’ha imposat al segon eslàlom FIS de Val Palot, mentre que Esteve ha assolit la segona posició. Amb els quatre podis en dues jornades, l’equip andorrà tanca l’estada a Val Palot i seguirà buscant la millora de punts de cada corredor en les pròximes carreres.

Si dilluns guanyava Esteve i Rius era tercer, aquest dimarts s’ha imposat Rius amb un crono de 1.15.48, mentre que Esteve ha estat segon amb 1.15.62 (+0.14). Aixi mateix, Xavi Cornella ha estat novament al top10, 9è (1.17.23) mentre que Bartumeu Gabriel no ha finalitzat la cursa, en quedar-se parat a la primera mànega i perdre massa temps.

A la primera mànega, Rius marcava el millor temps amb 37.31, mentre que amb 37.34 finalitzava Esteve. Cornella ja era 9è amb 38.09. A la segona mànega, Rius s’ha mantingut ferm en la primera plaça amb un parcial de 38.17, pels 38.28 d’Esteve, mentre que Cornella feia una mànega en la que se n’anava a la 14ª plaça amb 39.14.

PUIG, FORA A L'ESLÀLOM DE LA COMBINADA

Aquest dimarts, ha sigut el dia de la supercombinada als Mundials de para alpí que acull Espot, amb Roger Puig a la sortida i, finalment, 10è al supergegant i out a l’eslàlom. Dimecres serà el torn de l'entrenament i la cursa de descens.

Etiquetes

Comentaris

Trending