Àlex Rius, 8è a l’eslàlom dels Nacionals austríacs

Matías Vargas ha finalitzat en la 77ª posició, a 4,16 segons del líder, al supergegant de la Copa d’Europa d’Altenmarkt-Zauchensee (Àustria)

Àlex Rius durant un descens
Àlex Rius durant un descens FAE

L’estació d’Schladming ha acollit els Nacionals d’Àustria “amb un alt nivell” i en el qual Àlex Rius ha finalitzat 8è gràcies a un crono d’1:50:68, a 1,97 segons del vencedor, l’italià Hans Vaccari, que s’ha imposat amb 1:48:71. Demà es disputa un segon eslàlom a la mateixa estació, en aquest cas FIS. Així mateix, Matías Vargas ha finalitzat en la 77a posició, a 4,16 segons del líder, al supergegant de la Copa d’Europa d’Altenmarkt-Zauchensee (Àustria).

D’altra banda, avui s’ha celebrat a Alleghe (Itàlia) la primera cursa dels Campionats d’Itàlia Cittadine, amb els sub-19 del grup EEBE de la Federació Andorrana d’Esquí. La cursa avui ha estat d’eslàlom.

En la prova femenina, Jessica Núñez ha finalitzat en la 13a posició amb un temps d’1:24:16, a 2,71 segons de la vencedora, l’alemanya Katharina Lochner. En la cursa masculina, Ty Acosta ha estat el 14è amb un crono d’1:21:81, a 3,17 del guanyador, l’irlandès Cormac Comerford, que s’ha imposat amb un temps d’1:18:64. Així mateix, Aritz Álvarez ha estat 49è i Pere Cornella ha sigut 51è. No han finalitzat la primera mànega Lluís Torres, Marc Fernández i Cerni Gil i, en la segona, han quedat fora Joel Fonseca i Robert Ferrari. Demà es disputa un segon eslàlom per a cada categoria.

Etiquetes

Comentaris

Trending