Àlex Machado afronta la temporada amb el repte de la F4

El pilot competeix en karts i l'any passat va aconseguir el títol de campió del món ROK, el segon en tres anys

Àlex Machado.
Àlex Machado. Fotoesport

Àlex Machado afronta la temporada amb el repte d'aconseguir un volant a la F4. Forma part del programa de joves pilots de l'Automòbil Club d'Andorra i competeix en karts. Machado ja va fer un primer pas l’anterior temporada per a formar part de les graelles dels campionats de major notorietat de la F4, com pot ser l’anglès.

El seu gran objectiu és ser el millor en l'estada que es farà al circuit de Magny Cours (França) on l'any passat va arribar als quarts de final. Ser el primer l'obriria les portes de l'equip anglés Carlin per on han passat alguns pilots que ara competeixen a la F1. A l'estada hi prendran part un centenar de pilots.

El pilot es mostra confiat. “Segur que hi ha molt bons pilots i, possiblement tenen l’etiqueta de ser millors que jo, però demostraré a la pista que les etiquetes no serveixen per res, vull guanyar i ho donaré tot per aprofitar aquesta oportunitat, si no seria un fracàs”. L'any passat va assolir el títol de campió del món ROK, el segon en tres anys, és a dir, 2018 i ara 2020. El triomf va arribar després de començar en dotzena posició i finalitzar primer al circuit italià de Franciacorta.