Alerta tricolor per la feblesa a pilota aturada

Tot i la satisfacció per la victòria i la classificació en Copa al camp del Manacor, plantilla i cos tècnic admeten que toca millorar a l’hora de defensar jugades d’estratègia, on els balears van fer mal

Un instant del partit a Manacor.
Un instant del partit a Manacor.

L’expedició de l’FC Andorra torna amb satisfacció de les illes Balears. Ho fa amb la classificació per a la segona eliminatòria de Copa a la butxaca després de la victòria per 1-3 davant del Manacor. Tot i que es va superar el duel amb certa comoditat, plantilla i cos tècnic sí que admeten un punt on toca millorar: la pilota aturada.

Així ho han posat en relleu tant l’entrenador tricolor, Eder Sarabia, com l’autor del primer gol, Pau Casadesús. “No estic gaire content de com hem defensat”, ha explicat el tècnic basc, tot reconeixent “un problema” a l’hora d’afrontar accions d’estratègia. El Manacor va marcar i va crear les millors opcions, pilotes al pal incloses, amb faltes i córners.

“Ells han estat bé a l’hora d’aprofitar les nostres errades a pilota aturada”, ha indicat Sarabia, que té clar que toca millorar de cara al futur. Sensació similar té Pau Casadesús, que recorda que “els partits molts cops es poden escapar per detalls”. I l’estratègia és un d’ells. “Ho hem de saber controlar i avui no ho hem fet”, ha manifestat el jove jugador tricolor.

Els jugadors tricolors celebren elgol de Pau Casadesús.

Relacionat

L’FC Andorra salva un inici de partit complicat i enceta el camí a la Copa amb pas ferm

Sarabia també ha acceptat que l’equip “va començar espès” i, per això, els primers minuts va patir. Circumstància, però, lògica, al seu entendre. “El Manacor és un bon equip, fa les coses bé i per això està a dalt. I a més, se suma el fet que no té res a perdre, sí molta il·lusió i bons futbolistes”, ha comentat.

I, malgrat això, el basc té clar que, com diu el lema, la Copa mola. “A mi m’agrada el format. Dona l’oportunitat als pobles de generar aquest ambient, de creure que es pot. A doble partit segurament no hi hauria aquesta il·lusió”, ha indicat. De fet, també ha recordat que “a nosaltres ens va passar amb el Celta”. Per això, “és una competició molt oberta i cal anar amb els cinc sentits”.

Per la seva banda, Pau sortia també feliç. Segon gol amb el primer equip tricolor. Un, en el debut en Lliga. Ara, en l’inici de la Copa. “Estic content per haver marcat, però sobretot per la victòria de l’equip”, ha afirmat.

La primera eliminatòria de Copa s’ha de completar aquest dimecres. Els guanyadors dels partits estaran als bombos del sorteig de la segona ronda, que es farà dimecres vinent (17.00 h.) a la ciutat esportiva de Las Rozas.

Comentaris

Trending