Alejandro Villarino i Erola Tortadès s’imposen a la marató de la Canillo Trail Races

Miquel Àngel Capó i Irati Azkargorta han estat els guanyadors de la mitja marató amb 24 quilòmetres de distància i 1.500 metres de desnivell positiu

El podi a la marató celebrada a Canillo.
El podi a la marató celebrada a Canillo.

Aquest matí, s’han disputat a la parròquia de Canillo, les tres primeres proves de la Canillo Trail Races, puntuables per la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra 2022. A les 7 del matí s’ha donat el tret de sortida a la distància més llarga del cap de setmana amb 43 quilòmetres i 2.800 metres de desnivell positius. Una hora més tard ha estat el torn de la mitja marató amb 24 kilòmetres i 1.500 metres de desnivell positiu.  

Una cinquantena de corredors han pres part de la sortida de la marató i han hagut de completar un traçat molt variat passant per la Vall de Montaup, la Vall del Riu, Siscaró o Cabana Sorda. En la mitja marató, quasi 70 atletes han completat el circuit, amb un recorregut similar al de la marató en els primers kilòmetres i baixant des de Siscaró fins al centre del poble de Canillo.

Els primers corredors i corredores de la Trail de 24 kilòmetres han començat a arribar a mig matí. En categoria masculina, el primer classificat ha estat Miquel Àngel Capó amb un temps de 2h41’28”. Un minut i pocs segons després ha arribat el segon classificat, Álvaro Pérez, que ha travessat la línia de meta en un temps de 2h42’48”. Carlos Galobardes ha completat aquest podi masculí de la mitja marató d’aquest dissabte amb un crono de 2h44’33”.

En categoria femenina, la corredora vasca Irati Azkargorta s’ha imposat amb autoritat envers les demés corredores, travessant la línia de meta en un crono de 3h05’34”. La segona classificada en arribar al poble de Canillo estat Sara Roca amb un temps de 3h13’56”. Jackie Holt ha completat el podi femení de la Trail de 24 kilòmetres de la Canillo Trail Races amb un crono final de 3h33’55”.

En la distància més llarga del cap de setmana, en categoria masculina, s’ha imposat amb quasi 30 minuts de diferència respecte el segon classificat, Alejandro Villarino. El corredor ha completat els 43 kilòmetres en un temps de 4h49’58”. Carlos Mantero ha estat el segon corredor en completar la marató en un crono de 5h20’19”. Jaume Marsinyach ha tancat el podi masuclí amb un temps de 5h30’03”.

Finalment, en categoria femenina, la guanyadora ha estat la Catala Erola Tortadès que ha completat la marató en 7h00’12”. Angie Gibson ha travessat la línia de meta en segona plaça en 7h20’07”. Giulia Torresi ha completat el podi en tercera posició i un temps de 7h35’56”.

Etiquetes

Comentaris

Trending