Albert Llovera torna als ral·lis amb el Campionat d’Itàlia

Disputarà dues curses de terra i una d’asfalt i ho farà pilotant un DS3, de la categoria R3, de l’equip Gruppo HAP

Albert Llovera torna als ral·lis
Albert Llovera torna als ral·lis

Albert Llovera torna als ral·lis, que van ser els seus orígens. Ho farà pilotant un DS3, de la categoria R3, de l’equip Gruppo HAP. Els escenaris seran curses del campionat d’Itàlia que, a més, algunes, són vàlides per campionats internacionals. Concretament, disputarà dues de terra i una en asfalt.

Les curses a les que competirà Llovera seran el Rally Itàlia Sardegna sobre terra, que entra en el calendari del Campionat del Món (WRC). El 9 Rally ciutat de Roma, en aquest cas sobre asfalt i vàlid per al Campionat d’Europa (ERC). A més, el 49 Rally San Marino i el 44 Rally Mille Miglia, els dos sobre terra. En principi Llovera i els responsables del Gruppo HAP tenen previst participar en tres de les quatre. En cas de que a Sardegna no poguessin competir, el Rally Mille Miglia el substituiria.

Després de molts mesos de treball, amb reunions i múltiples desplaçaments, una trucada del responsable del Gruppo HAP va ser el punt de partida per al que pot ser el projecte que li serveixi al pilot per mantenir-se en primera línia. Llovera es va desplaçar a Milà per fer les primeres proves amb el DS3, en un circuit de karting.

Malgrat tot, Llovera va posar alguna condició a la seva incorporació. Principalment, el pilot demanava canvis en les posicions dels comandaments que, al seu parèixer, no eren adequats. També va posar èmfasi en la persona que l’acompanyarà a l’habitacle del DS3, en que es faran diverses provis amb copis que proposarà l’equip italià.

Comentaris

Trending