Aixàs assegura que al MoraBanc no hi ha cap jugador ‘intocable’

El president afirma que hi haurà canvis pròximament, per tal de poder facilitar-li a l’entrenador “les eines perquè pugui treballar en una millora”

Un moment de l'encontre del MoraBanc amb el Burgos passat dissabte
Un moment de l'encontre del MoraBanc amb el Burgos passat dissabte MoraBanc

La situació del MoraBanc no és bona, i així ho ha ratificat el seu president, Gorka Aixàs. Després de quatre derrotes consecutives en les quals l’equip no ha tingut pràcticament oportunitat de competir, Aixàs assegura que hi haurà canvis, anant més enllà, “hi haurà baixes a l’equip”. De fet, ha afirmat que “ara mateix no hi ha cap jugador que s’escapi”, l’únic que sembla deslliurar-se d’aquest cribratge és Ibon Navarro, al qual el president vol “donar-li les eines necessàries perquè pugui fer canvis”.

La reticència d’Aixàs a parlar de la situació del MoraBanc ha sigut evident, que ha començat afirmant que “no fa mal pels resultats, sinó perquè no hem pogut competir en cap dels partits, no hem tingut l’oportunitat”. Per al club, la situació ha sigut “una sorpresa”, ja que tot apuntava cap a un altre camí a la pretemporada, on l’equip que s’havia format amb les noves incorporacions donava a entendre un resultat molt diferent al que s’està obtenint fins al moment. “No és el nostre equip, no és la manera en què hem de competir, no és el que ha de ser i el que hem sigut sempre”, ha sentenciat Aixàs.

La culpa no ha recaigut sobre ningú en concret, però sí en la plantilla en general. Aixàs ha explicat que hi ha jugadors que no estan al nivell que pensaven que estarien, que no són el que s’esperava o que no estan rendint amb el MoraBanc com ho haurien de fer, “s’han de canviar peces al tauler”. De moment, però, ningú marxarà sense que es tingui una alternativa, seguint l’estratègia econòmica del club, que l’obliga a haver de fer negociacions, “hem de ser cautes”.

“Farem el que calgui per ser competitius”, ha afirmat Aixàs, però de moment això no passa per prescindir de l’entrenador. El president ha afirmat que, “sent honestos”, Navarro no compta amb les eines necessàries per poder fer els canvis que calen i per poder tornar a ser competitius, “ell està preocupat”. La solució, de moment, serà començar a fer canvis en un tauler que ja havia tingut moltes incorporacions noves, però que no han acabat de collar amb uns veterans que tampoc desperten com havien de fer. Actualment, Aixàs assegura que el major descontentament “és el rendiment”, però, que per poder començar a guanyar, el primer pas és tornar a tenir l’oportunitat de competir, que fins ara ha estat absent en tots els encontres.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending