Els aficionats al MoraBanc trien Hannah com a jugador més solvent per segon curs seguit

El base americà del conjunt que entrena Ibon Navarro s’ha endut el guardó cadascuna de les temporades que fa que juga a Andorra

Lliurament del guardó.
Lliurament del guardó. MORABANC

Clevin Hannah s’ha emportat la setena edició del Premi MoraBanc al jugador més solvent de la temporada 2020-2021 que es decideix amb els vots dels aficionats durant els partits de la lliga regular. El base repeteix aquesta distinció que també va guanyar la temporada passada. El director de retail de l’entitat bancària que patrocina el conjunt de la Lliga Endesa, Sergi Plaza, ha fet lliurament del guardó.

Després de 36 partits de Lliga Endesa, Clevin Hannah ha sumat 188 punts. David Jelinek amb 88 i Tyson Pérez amb 76 punts han estat el segon i tercer jugadors més valorats per l’afició. Per jornades, Hannah ha estat el jugador més votat del partit en 13 ocasions, David Jelinek en 8 ocasions i Jeremy Senglin en 4.

Hannah és juntament amb Georgi Shermadini l’únic jugador que ha repetit distinció en més d’una ocasió. El georgià, MVP enguany de la Lliga Endesa al complert, va ser el basquetbolista més solvent de l’equip les dues temporades que va estar al Principat. Els altres tres jugadors que han rebut el guardó són David Navarro, Jaka Blazic i Andrew Albicy.

Comentaris

Trending