Afectats d’addicions milloren l’estat físic entrenant amb el MoraBanc

El club celebra poder continuar amb el projecte que es desenvolupa des de fa temporades amb els usuaris de l’UCA

Un moment d'un dels entrenaments d'usuaris de l'UCA amb la presència de Natxo Llovet.
Un moment d'un dels entrenaments d'usuaris de l'UCA amb la presència de Natxo Llovet. BC MORABANC ANDORRA

El MoraBanc Andorra i la Unitat de Conductes Addictives (UCA)  de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell continuen amb el programa d’entrenaments aquesta temporada. Els usuaris de l’UCA, homes i dones d’edats variades, entrenen cada dijous durant una hora i mitja a la ‘Bombonera’ a les ordres de Jaume Tomàs.

Els entrenaments aporten activitat física i cohesió a un grup que completa la feina assistint als partits del MoraBanc Andorra. El capità de l’equip, Nacho Llovet, va entrenar amb el grup fa uns dies i va compartir una xerrada amb els usuaris sobre el treball en equip.

“La presència d’un projecte com el MoraBanc Andorra només té sentit si som capaços de relacionar-nos amb la comunitat amb projectes com aquest”, afirma el cap de comunicació del club, Gabriel Fernàndez, que afegeix que “a la vida les segones oportunitats són la diferència entre una societat desenvolupada i una que no ho és, tothom se la mereix i que el bàsquet pugui posar una petita ajuda ens fa sentir orgullosos”.

Jaume Tomàs, per la seva banda, destaca “l’excel·lent predisposició del grup, les ganes de treballar que tenen i l’ambient que tenim cada dijous”. El tècnic conclou que “és un dels meus moments favorits cada setmana i em posa molt content veure com van millorant durant la temporada”.

Comentaris

Trending