Un acord entre jugadors i federació acaba amb el conflicte a la selecció d'hoquei patins

Lluis Ferran Balart i Juan Sebastián dirigiran al combinat nacional i Miquel Umbert serà director tècnic

Comentaris

Jugadors de la selecció nacional d'hoquei celebren un gol.
Jugadors de la selecció nacional d'hoquei celebren un gol. ARXIU

La pau ha tornat a l'hoquei patins. Després de tres setmanes de converses entre la junta directiva de la Federació de Patinatge (FAP), la secretaria d'Estat d'Esports i els nou internacionals que van renunciar a la selecció, per la continuïtat de Miquel Umbert com a seleccionador, hi ha hagut fumata blanca.

Segons un comunicat de l'ens federatiu, el projecte passa per enfortir les relacions entre totes les parts que formen la federació. D’aquesta manera, el tàndem format per Lluís Ferran Balart i Juan Sebastián, (actualment entrenador i coordinador de la base de l’Andorra HC) dirigiran la selecció absoluta.

Paral·lelament, es confia a Miquel Umbert la direcció tècnica esportiva de la federació on una de les seves funcions serà la confecció de les línies de futur de cara al treball a desenvolupar per totes les categories que formen l’hoquei patins andorrà.

Els perfils seleccionats compten amb una àmplia trajectòria formativa i han de complir una missió clau per poder tirar endavant el canvi de rumb que desitja la nova Junta de la FAP que no té un altre objectiu que fer un salt qualitatiu que permeti a la selecció absoluta aconseguir el nivell A.

Tant la junta com els jugadors s’han mostrat satisfets per l’acord assolit que ha permès desencallar la situació actual. Finalment els jugadors han expressat el seu agraïment i han assegurat que treballaran amb il·lusió de cara a la fita de l’europeu d’aquest estiu que es disputarà el mes d'agost a Itàlia.

Comentaris

Trending