Es crea un programa solidari de 'Missatges amb cor' per als padrins del Cedre

Els promotors s’ofereixen per traslladar aquesta iniciativa a qualsevol altre centre que ho pugui necessitar

Comentaris

-
-
La direcció de Daguisa Hotels i de Bomosa ha creat un programa solidari de missatges d’esperança per als padrins de la residència El Cedre de Santa Coloma que, des de mitjans del passat mes de març, estan allotjades a l’Hotel Golden Tulip Andorra Fènix d’Escaldes-Engordany, per evitar contagiar-se del coronavirus. Aquesta nova iniciativa compta amb l’aprovació i la supervisió dels responsables del Cedre i del Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS), i amb la col·laboració dels voluntaris de la Creu Roja que estan atenent aquestes persones grans.

Amb el nom de ‘Missatges amb cor’, aquesta nova iniciativa té com a objectiu que persones de totes les edats facin arribar missatges d’esperança en el format que desitgin (cartes, cançons, dibuixos, fotos, vídeos...) per tal d’animar les persones grans del Cedre que, a causa del coronavirus, no poden rebre visites dels seus familiars i estan força aïllades, amb tot el que això suposa per a la seva salut (angoixa, tristesa...).

Per alleugerir en la mesura del possible aquesta situació, la direcció de Daguisa Hotels ha habilitat un correu electrònic al qual es poden fer arribar aquests missatges d’esperança. Una vegada els hagin rebut, els responsables del grup els posaran a disposició del personal de la Creu Roja que està fent l’acompanyament de les persones grans, perquè aquestes puguin veure aquests missatges d’ànims ja sigui impresos en un paper o en un dispositiu portàtil.

A més, els promotors s’han posat a disposició de qualsevol centre que pugui necessitar que aquests missatges d’esperança es facin arribar a les persones que està atenent (ja siguin malalts, gent gran, etcètera), de manera que aquesta iniciativa que ara comença amb les persones grans del Cedre es pugui estendre a qualsevol persona d’Andorra que estigui vivint una dificultat afegida amb motiu del coronavirus.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending