El sindicat de la policia adverteix del risc en el trasllat de detinguts a causa de la pana

Les conseqüències de l’aturada elèctrica a causa de les tempestes posen en perill la seguretat dels agents i encara afecten el funcionament de l’edifici

Espai d'atenció al públic en el despatx central de la policia.
Espai d'atenció al públic en el despatx central de la policia. POLICIA D'ANDORRA

El Col·lectiu de Funcionaris de la Policia d’Andorra (CFPA), alerta que la pana que va afectar el despatx central encara continua tenint conseqüències en l’activitat diària, i que poden arribar a ser perilloses. Com a exemple, l’ascensor que s’utilitza per traslladar detinguts està inactiu, i això genera situacions que poden arribar a ser de risc. Oficialment, els problemes elèctrics de l’edifici estarien sota control, però des del sindicat afirmen que la seguretat no està garantida.

Des del CFPA indiquen els problemes que ha comportat la pana de dijous passat, provocada per les fortes tempestes, i que suposadament estaven controlats amb un arranjament provisional, continuen afectant la seva activitat. Sobretot, poden tenir conseqüències en la seva seguretat. Concretament, expliquen que l’ascensor de detinguts segueix sense funcionar, fet que suposa un gran risc per als agents, que han de fer els trasllats per les escales, podent caure o fer-se mal.

D’altra banda, hi ha alguns lectors de targetes i d’accés que continuen sense funcionar també. Per aquest motiu, algunes portes s’han de mantenir obertes. Principalment, perquè si es tanquen, no es poden tornar a obrir.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending