Nou propostes per dissenyar la nova seu d’Andorra Telecom

El jurat ha fet unes primeres valoracions i destacat la qualitat del conjunt de les propostes arquitectòniques presentades

Comentaris

La seu ha de tornar al número 112 de l'avinguda Meritxell.
La seu ha de tornar al número 112 de l'avinguda Meritxell. Toni Solanelles

Andorra Telecom ha rebut finalment un total de nou propostes al concurs d’idees sobre el disseny de la futura seu de la companyia, la substituta, en el fons, del desestimat The Cloud. Un cop rebudes les propostes, aquest dimecres, es va reunir el jurat, que ha fet unes primeres valoracions i destacat la qualitat del conjunt de les propostes arquitectòniques presentades.

A l’inici, hi va haver una trentena de professionals de l’arquitectura que va retirar el plec de bases i una vintena es van interessar de forma més efectiva i intensa en el projecte a realitzar. Al final, han estat nou les candidatures, el que dóna un marge de maniobra força ampli perquè hi hagi propostes variades.

Andorra Telecom aposta per a que aquest nou edifici, situat al bell mig de l’eix comercial de la parròquia d’Andorra la Vella, s’integri en l’espai urbà de forma sostenible i transformadora. Fonamentalment, ha de cobrir les necessitats comercials i administratives de la companyia alhora que també acollirà un espai museogràfic. No té la mateixa vocació de diversificació de negoci que tenia The Cloud.

L'edifici tècnic haurà de quedar integrat dins de la nova construcció.

Relacionat

Una vintena d’arquitectes interessats en dissenyar la nova seu comercial d’Andorra Telecom

El jurat està format per Jordi Torres, president del Consell d’administració d’Andorra Telecom i ministre de Turisme i Telecomunicacions; Jordi Nadal, director general de la companyia; Conxita Marsol, cònsol major d’Andorra la Vella, César Marquina, secretari d’estat de Transformació Digital; Manel Riera, representant del ministeri de Territori i Habitatge; Ivan Morante, representant del Col·legi Oficial d’Arquitectes d'Andorra; Mònica Dalmau, representant de l’ACODA; Rosa Pascuet, representant de la zona veïnal; Toni Rodríguez, director tècnic d’Andorra Telecom i Thaïs Sànchez, tècnic d’Edificis d’Andorra Telecom.  

Aquest jurat ha designat una comissió tècnica de treball, que avaluarà el compliment tècnic dels requisits del plec de bases de les propostes presentades.

 

Comentaris (2)

Trending