Es prepara la millora energètica i de la pista de patinatge del Palau de Gel

S’han convocat quatre concursos per tal de dur a terme la implementació d’una instal·lació solar i del canvi de la coberta de l’edifici, a més de diverses actuacions a la pista

Comentaris

La façana del Palau de Gel, a Canillo.
La façana del Palau de Gel, a Canillo. ARXIU

Les obres de millora d’eficiència energètica i de la pista de patinatge al Palau de Gel comencen a assentar les bases. Tal com va anunciar el cònsol major de Canillo, Francesc Camp, el passat mes de setembre, el projecte començava a agafar forma i el primer que es faria, abans de les noves atraccions, eren tasques de reforma. En aquest sentit, s’han convocat quatre concursos per tal de dur a terme la implementació d’una instal·lació solar i del canvi de la coberta de l’edifici, a més de diverses actuacions a la pista.

En primer lloc, i per a les tasques més centrades en l’eficiència energètica de l’edifici, una actuació que es requeria des de fa anys, s’ha convocat un concurs per dur a terme la reforma integral de la coberta de l’edifici. Així mateix, i seguint els termes d’estalvi d’electricitat tenint en compte la situació actual, també es preveu implementar una instal·lació solar fotovoltaica al Palau de Gel.

D’altra banda, la pista de patinatge es reformarà, de manera literal, al complet. S’ha convocat un concurs per tal de dur a terme el canvi integral d’un dels principals atractius de l’edifici, i que havia quedat poc actualitzar darrerament. Així mateix, seguint la línia anterior d’eficiència energètica, es busca empresa per al subministrament i muntatge de la instal·lació elèctrica de la pista.

Representació de com seria el futur parc aquàtic del Palau de Gel.

Relacionat

Les noves activitats del Palau de Gel, al segon semestre de 2023

Tenint en compte que la data límit de presentació és fins el 29 de desembre, sembla que es compliran els terminis que Camp va anunciar fa setmanes. Es preveia, així mateix, que el tancament del Palau de Gel per poder dur a terme les tasques es produís al mes de gener. Les obres, conjuntament amb la instal·lació dels tobogans i el rocòdrom, haurien de tenir una durada de cinc mesos. La pista de gel, s’augurava que es tancaria cap al mes d’abril. Per tant, cap al juny hauria d’estar tot enllestit.

Comentaris

Trending