Les noves activitats del Palau de Gel, al segon semestre de 2023

Els concursos per al rocòdrom i els tobogans ja s’han adjudicat, però s’esperarà a començar els treballs perquè el termini ha d’anar lligat a les actuacions de millora energètica de la piscina

Representació de com seria el futur parc aquàtic del Palau de Gel.
Representació de com seria el futur parc aquàtic del Palau de Gel. COMU DE CANILLO

El Palau de Gel comptarà, l’any vinent, amb un nou parc aquàtic i amb un rocòdrom. Concretament, s’espera que ja es puguin gaudir a partir del segon semestre del 2023. De fet, els concursos ja estan adjudicats, però encara no s’han començat les obres. El motiu principal és que els terminis d’execució han d’anar lligats als de l’actuació de millora energètica que també es preveu fer, i que encara estan en fase de projecte.

El passat mes de juny el comú de Canillo va treure a concurs les obres per a la instal·lació al Palau de Gel d’un parc aquàtic i d’un rocòdrom. Concretament, ha explicat el cònsol major, Francesc Camp, han estat dues convocatòries paral·leles, que s’han adjudicat a dues empreses espanyoles amb un pressupost que entra dintre del que estava previst. Malgrat això, les tasques no començaran fins que no es tingui també enllestit el projecte de millora energètica que s’ha de dur a terme a l’edifici, principalment a la piscina, que va estretament lligat amb les novetats.

Representació de com serà el futur parc aquàtic del Palau de Gel.

Relacionat

El Palau de Gel impulsa la construcció del parc aquàtic i del rocòdrom

Actualment, el projecte de millora energètica està en curs, i s’hauria de tenir el projecte ben aviat. El tancament d’aquesta instal·lació per poder començar els treballs està prevista per al gener, i han de tenir una durada màxima de cinc mesos. També és aquest el termini que s’espera que tinguin els tobogans i el rocòdrom. D’altra banda, les obres que s’han de fer a la pista de gel es començaran al mes d’abril, quan l’afluència que es té a l’hivern baixi, i que durin tres mesos. En total, cap al mes de juny o juliol haurien d’estar totes enllestides i les noves activitats, disponibles.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending