Correos estrena aquest divendres oficina comercial a la Massana

L’establiment, situat a l’Edifici Oficina de Turisme de la plaça de les Fontetes, donarà servei una hora al dia de dilluns a divendres

Correos obre oficina a la Massana.
Correos obre oficina a la Massana. ARXIU

Correos posa en marxa aquest divendres una oficina comercial a la Massana. En concret, les noves dependències, que obriran una hora al dia de dilluns a divendres, està situada a l’Edifici Oficina de Turisme a la plaça de les Fontetes. Les dependències de l’empresa postal espanyola s’adeqüen al nou model de negoci de Correos.

La nova oficina ha estat dissenyada per millorar l’atenció i l’accessibilitat del serveis postals als ciutadans, oferint-los un espai modern i amable on poder realitzar les seves operacions amb més comoditat i agilitat. Una oficina que s’adapta al nou concepte d’establiment amb que la companyia aposta per reinventar el model de negoci de la seva extensa xarxa de 2.370 oficines.

La transformació comporta, segons un comunicat de l’empresa semi-pública que dóna servei al Principat, un canvi substancial del concepte d’establiment, que evoluciona de ser una oficina postal tradicional a convertir-se en botiga comercial, on tot s’orienta a millorar l’experiència dels usuaris, facilitant-los un tracte diferenciat, una atenció més àgil i nous articles a la seva disposició.

Correos està convertint la seva xarxa d’oficines en centres multiservei on la ciutadania pugui fer més operacions en menys temps, per això a l’oficina de la Massana , amb un horari de dilluns a divendres de 12.30 a 13.30., els clients podran també des de comprar embalatges ecològics o sobres ja prefranquejats, a recarregar el mòbil, comprar entrades a espectacles o pagar els rebuts de gas, el telèfon o l’electricitat.

Comentaris

Trending