Concurs per intentar que es millori el servei de bus llançadora entre Andorra i l’aeroport de la Seu

El Govern convoca un procediment obert per tal que les empreses del país que vulguin assumir el trajecte en millors condicions que les actuals puguin fer-ho

Una vista de l'aeroport de la Seu.
Una vista de l'aeroport de la Seu. ARXIU

Reforçar el servei de bus llançadora entre l’estació nacional de busos i l’aeroport de la Seu. Aquest és l’objectiu que té el concurs que el consell de ministres ha aprovat aquest dimecres en relació amb un enllaç que ja existeix en l’actualitat però que es vol intentar de millorar, tal i com ha ressaltat el ministre portaveu, Guillem Casal, que ha indicat que es pretén fer una millor connexió amb els vols que surten des l’aeròdrom situat al terme municipal de Montferrer.

La proposta del concurs l’ha feta el secretari d’Estat de Transició Energètica, Transports i Mobilitat, David Forné. El bus llançadora és un servei gratuït coordinat amb els horaris de sortida i arribada dels vols, que connecta la infraestructura aeroportuària amb el Principat i a l’inrevés. Aquest servei ja s’ofereix en l’actualitat i la licitació aprovada avui té l’objectiu de donar la possibilitat a les companyies interessades de millorar-lo mitjançant les seves ofertes al concurs públic. Les empreses que vulguin concórrer al concurs nacional, amb procediment obert, tenen temps per fer-ho fins l’11 d’octubre en horari d’atenció al públic a la web de la plataforma de contractació del sector públic.

Comentaris (1)

Trending